Формиран савет за информисање

У просторијама Градског одбора Српске напредне странке у Зрењанину данас је одржана конференција за новинаре на којој се јавности oбратила председница новоформираног Савета за информисање, Љуба Травица, која је говорила о плану и програму ове службе у наредном периоду.

У складу са одржаним унутарстраначким изборима, Градски одбор Српске напредне сранке у Зрењанину формирао је укупно 12 стручних савета који ће се бавити питањима из различитих области у циљу побољшања квалитета и начина функционисања грађана Зрењанина.

„ Као председница новоименованог Савета за информисање ГО СНС у Зрењанину подсећам да је улога нашег савета да представља и промовише програмски концепт и политику СНС на територији града Зрењанина.Оснажени смо новопридошлим члановима који ће својом енергијом, знањем и способностима допринети да посао из нашег делокруга обављамо успешније и боље него до сада. Квалитетнијем и системататичнијем раду Савета за информисање допринеће и „Тим подршке“ који чине нестраначке личности. То су људи професионалци у свом послу ,који су у Програму и стратегији деловања СНС препознали могућности за лично ангажовање и професионални допринос . Заједничким снагама ћемо деловати ,помагати у инплементацији програма и стратегије странке у циљу бољитка за заједницу у којој живимо. “ – izjavila je Travica.

Формирани су савети за пољопривреду, економију, грађевину и саобраћај, социјална питања, политику, за националне мањинe, правна питања, здравство, заштиту животне средине, културу и образовање, спорт и омладину, информисање, који ће такође бити представљени у наредном периоду.