ДА ЛИ ЈЕ ПАЈТИЋ НЕРВОЗАН ЈЕР ЗНА ДА ЋЕ ГА ЊЕГОВИ ПРИЈАТЕЉИ ИЗ ДС-А УСКОРО СМЕНИТИ?

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 01.05.2016.

Српска напредна странка пита Бојана Пајтића, највећег лажова и лопужу, да ли је толико нервозан јер зна да ће га његови пријатељи из ДС-а ускоро сменити, због невиђеног изборног дебакла у Војводини и целој Србији, или због тога што се плаши кривичне одговорности за све пљачке које је спроводио у претходних 16 година?

Поручујемо Бојану Пајтићу да је до сада морао научити да се не исплати лагати и красти, и да му није крива СНС јер је поново сам показао свим грађанима Србије да није ништа друго до осведочени лажов, манипулатор и преварант.

Уместо што лаже, краде и вара, и што би најрадије Сретана Бранковића, и све остале грађане Србије који су недвосмислено на изборима подржали Александра Вучића и листу „Србија побеђује“, изместио са лице земаљске кугле, ми му препоручујемо да се бави анализом свог изборног дебакла и коначно схвати зашто су грађани недвосмислено рекли „НЕ“ човеку који је опљачкао чак и децу са сметњама у развоју.

Разумемо да лажне демократе јако боли што je дошао крај њиховом пљачкању грађана Војводине, и што их је СНС убедљиво поразила у 40 од 45 општина у Војводини и однела апсолутну победу у Скупштини АПВ, а овом приликом их позивамо да покажу бар мало достојанства и врате све народне паре које су покрали.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ